Ööliblikas – Premiumpakkumine Eheduse Kookonis

222,00 

Ööliblikas – Premiumpakkumine Eheduse Kookonis Ööliblikas on eksklusiivne liikmelisusprogramm, mis avab ukse sinu tõelise potentsiaali avastamiseks ja elu muutmiseks läbi kvantumloomise ja sisemise energeetilise töö. Liitudes saad: Kord kuus 1:1 sessiooni minuga individuaalse toe ja juhendamise jaoks. Tasuta kutseid minu korraldatud retriitidele ja sündmustele, et sügavalt tegeleda eneseavastamisega. Ligipääsu meistriklassidele ja kogukonnale, mis toetab sinu…

12 laos

Kirjeldus

Ööliblikas – Premiumpakkumine Eheduse Kookonis

Eheduse Kookon kutsub sind astuma sammu ehedama ja teadlikuma elu suunas. Ööliblikas on eksklusiivne liikmelisusprogramm, mis pakub unikaalset võimalust avastada oma tõelist potentsiaali ning muuta oma elu läbi kvantumloomise ja sisemise energeetilise töö. See programm on loodud just sinule, kes oled valmis sügavamaks eneseavastamiseks ja elumuutuseks.

Mida Ööliblikas pakub?

1. Kord kuus 1:1 sessioon minuga:
Saad individuaalse toe ja juhendamise, et süveneda oma teekonda ja arendada oma teadlikkust. Need sessioonid aitavad sul keskenduda isiklikele eesmärkidele ning purustada takistusi, mis hoiavad sind tagasi.

2. Tasuta pääsmed retriitidele ja sündmustele:
Liikmed saavad eksklusiivseid kutseid minu korraldatud retriitidele ja erilistele sündmustele, kus saad sügavalt tegeleda eneseavastamise ja kvantumloomisega.

Mida Eheduse Kookon pakub?

Liitudes Eheduse Kookoniga, saad ligipääsu orgaanilisele ja värskele sisule, mis luuakse koos sinuga, et avardada sinu teadlikkust ja eneseteadlikkust. Siin on mõned põhilised komponendid:

  • Loomise Protsessi Kogemine: Koge loomise protsessi koos minuga, kus olen sinu teejuht, aidates sul mõista ja juhtida oma elu loomise protsesse.
  • Meistriklassid Kvantumloomisest: Osale mitmetes meistriklassides, mis käsitlevad kvantumloomist, soovide aktiveerimist ja mustrite märkamist. Saad tööriistad, et liikuda edasi teadlikuma elu suunas.
  • Energeetiline ja Sisemine Kasv: Õpi, kuidas kasutada oma keha ja teadvust võimsate tööriistadena, et saavutada oma eesmärke ja viia ellu tõelisi muutusi.
  • Eneseväljenduse Julgus: Eheduse Kookon toetab sind, et sa julgeksid olla ise ja väljendada ennast vabalt ning autentselt.
  • Kvantumhüpped ja Teadlik Elu: Loo turvaline baasi kvantumhüpeteks ning teadlikuks elu loomiseks, kasutades tööriistu, et elada oma sageduses.
  • Toetav Kogukond: Sind ümbritseb inspireeriv kogukond, mis toetab sinu energeetilist ja sisemist kasvu.
  • Uskumuste ja Mustrite Purustamine: Näe läbi tagasi hoidvad uskumused ja illusioonid ning purusta mittetoetavad käitumismustrid.

Kellele on see programm mõeldud?

Ööliblikas on mõeldud kõigile, kes soovivad:

  • Avastada ja arendada oma tõelist potentsiaali.
  • Luua teadlikult elu, mis peegeldab nende väärtusi ja unistusi.
  • Saavutada energeetilist ja sisemist kasvu.
  • Purustada takistavaid uskumusi ja mustreid.
  • Leida toetav kogukond ja juhendamine oma teekonnal.

Kuidas alustada?

Liitumiseks registreeri end Mighty Networks keskkonnas (ostu sooritamisel saad lingi liitumiseks) ja astu esimesed sammud oma eheda elu loomisel koos minuga. Ootan põnevusega kohtumist sinu eheduse ja loojateadvusega!

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Ööliblikas – Premiumpakkumine Eheduse Kookonis”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga