Teenused

Astume koos teekonnale, kus saad avastada oma tõelist mina ja luua elu, mis peegeldab sinu sügavaimaid väärtusi ja unistusi.

Minu teenused ja taust

Minu eesmärk on inspireerida ja toetada sind ning sinu ettevõtet teekonnal ehedama ja täisväärtuslikuma elu poole. Olen pühendunud sinu arengu ja heaolu toetamisele, pakkudes laia valikut teenuseid, mis aitavad sul avastada oma sisemist potentsiaali, ületada takistusi ning jõuda püsiva transformatsioonini. Minu tegevuste keskmes on autentne elamine ja teadlik ettevõtlus, pakkudes tööriistu ja teadmisi, et saavutada nii isiklikke kui ka professionaalseid eesmärke.

Transformatsiooni võimendamine

Minu terviklik lähenemine keskendub vaimsele ja emotsionaalsele kasvule, kasutades mitmeid tõhusaid meetodeid, et aidata sul saavutada läbimurdeid ja tuua oma ellu sügavamat tähendust.

Loe edasi

Ehedusest

Kuula inspireerivaid lugusid ja arutelusid, mis keskenduvad autentsusele ja isiklikule arengule. Minu vestlused saatekülalistega pakuvad värskeid vaatenurki ja mõtteainet, kuidas elada ehedamat elu.

http://www.ehedusest.ee

Teadliku Ettevõtluse mentorlus

Toetan ettevõtjaid ja juhte, kes soovivad luua ettevõtteid, mis peegeldavad nende tõelisi väärtusi. Minu programmid pakuvad strateegilist nõu ja juhendamist, et saavutada äriedu viisil, mis on kooskõlas sinu isiklike põhimõtetega.

https://ettevotlik.ee/teakadeemia/

Transformatsiooniks

1:1 sessioonid

Einike Aedmaa pakub individuaalseid 1:1 sessioone, mis on loodud just sinu vajadusi ja eesmärke silmas pidades. Olen siin, et toetada sind igal sammul, aidates avastada oma sisemist potentsiaali ja saavutada püsivat muutust.

Eheduse Kookon

Liikmelisusprogramm naistele, et luua suhet iseenda ehedusega, teha tööd oma sagedusega, avastada iseenda tegelikud soovid ning kutsuda oma ellu püsiv transformatsioon.

Väärtusetu Juveel 2.0

Septembris alustav hüppelauaprogramm ettevõtjatele. Igal nädalal on koos Einikesega tööpäev, mille fookuses on takistuste eemaldamine ja müügi suurendamine ettevõtjana.

MEISTRISARJADE KOMPLEKT “STOP”

ONLINE KURSUS

Ligipääs online kursusele mis koosneb nelja meistriklassi ja ühe reflektsioonikohtumise salvestusest. Komplektiga kaasas on ka reflekteerivad küsimused, et paljastada oma varju ning muuta see väeks.

Loo oma RAHA standardid

Mastermind- Koosloomegrupp

Novembriks on su ettevõtte rahaline olukord selgelt paranenud. Sa ei tunne enam lihtsalt, et raha on piiramatult – sa koged seda igapäevaselt. Koos eemaldame rahaga seotud väelekked ja saavutad kindla kontrolli oma rahaasjade üle. Liitu ja muuda oma ettevõtte tulevik säravaks!

RUUMI LOOJATE KOOL

Detsembriks oled avastanud ja arendanud oma unikaalse viisi ruumide loomiseks ja juhtimiseks. Sul on nüüd käepärast pagas tehnikaid ja nippe, mida saad enesekindlalt rakendada nii 1:1 sessioonidel kui ka gruppidega töötamisel. Oled loonud ruume ja sündmusi, mis peegeldavad sinu isikupära ja toetavad sind sinu teekonnal.

See on enesekindluse ja julguse kasvulava neile, kellel on kutse luua ruume teistele!

KOHTING ISEENDA EHEDUSEGA

Tule ja veeda päev iseenda ehedusega! 28. septembril toimub unikaalne ja inspireeriv sündmus “Kohting Iseenda Ehedusega”, kus sind ootavad mitmekesised ja sügavad kogemused, mis aitavad sul süveneda oma tõelisesse olemusse. Avasta uusi viise, kuidas olla sina ise, läbi rännakute, töötubade, muusika ja intiimsete ühenduste.

1:1 Mentorlus FÖÖNIKSINA TUHAST

Peale seda kogemust oled julgem ja enesekindlam oma ehedust väljendama, ükskõik millised katsumused su teel on olnud. Sa oled leidnud ja aktiveerinud oma autentse mina ning oled valmis seda teistega jagama.

Ettevõtjana on sul nüüd selged ja inspireerivad turundusmaterjalid, mis peegeldavad sinu tõelist olemust ja aitavad suurendada sinu nähtavust. Lisaks oled õppinud, kuidas oma lugu avameelselt ja mõjusalt edastada, tõustes fööniksina ja taastades oma sisemise sära

Saa osa Ehedusest podcasti salvestuspäevast

Nüüd on sul võimalus osaleda Ehedusest podcasti salvestuspäeval ja kogeda kogu selle melu lähedalt! Tule ja veeda päev meiega, kus saad osa tervelt kolme podcasti episoodi salvestusest ning kõigest sellest, mis toimub kaamera taga.

Sügavuti: 1:1 Sessioonid kasvuks

Minu 1:1 sessioonid on isiklikud ja süvitsi minevad kohtumised, mis on loodud teie unikaalsete vajaduste ja eesmärkide toetamiseks. Pakun erinevaid pakette, mis võimaldavad teil saada pikaajalist tuge ja juhendamist teie teekonnal. Samuti on võimalik broneerida ühekordne sessioon, et keskenduda konkreetsele väljakutsele või küsimusele. Koos töötades aitame teil avastada oma tõelisi soove, ületada takistused ja luua elu, mis on kooskõlas teie sisemise olemusega.

180€

Ühekordne kohtumine

Ühekordne 1:1 kohtumine on intensiivne ja tulemustele suunatud sessioon, mis keskendub konkreetse küsimuse või takistuse lahendamisele teie elus. See sessioon pakub teile võimalust süveneda konkreetse teema analüüsi, olgu see siis isiklik või professionaalne, ning leida selgust ja praktilisi lahendusi edasiliikumiseks. Kohtumise käigus kasutame mitmeid tõhusaid tehnikaid, et aidata teil ületada takistusi, avada uusi vaatenurki ja arendada strateegiaid, mis viivad teid soovitud eesmärkideni. Kui otsite kiiret ja fokusseeritud tuge, on ühekordne kohtumine ideaalne võimalus.

500€

3 kohtumist

Korraga tasudes 435€

3 kohtumisega 1:1 sessioonid on süvendatud ja struktureeritud lähenemine, mis keskendub ühe teemavaldkonna põhjalikule käsitlemisele ning soovitud muutuse loomisele. Selle programmi käigus töötame koos, et saavutada sügavam arusaam ja teostada praktilisi samme muutuse loomiseks.

3 kohtumisega sessioonid on mõeldud neile, kes soovivad põhjalikumat tuge ja püsivaid tulemusi ühes kindlas teemavaldkonnas. Programm on disainitud nii, et iga sessioon ehitab eelmisele, luues sellega tugeva aluse teie isiklikuks või professionaalseks muutuseks.

870€

6 kohtumist

korraga tasudes 700€

6 kohtumisega 1:1 sessioonid on süvitsi minev ja põhjalik programm, mis on loodud selleks, et saavutada olulist ja püsivat muutust teie elus või karjääris. Need sessioonid pakuvad teile järjepidevat tuge ja juhendamist, et töötada läbi keerulisi probleeme ning arendada oskusi ja strateegiaid, mis viivad teid soovitud muutuseni.

6 kohtumisega 1:1 sessioonid pakuvad teile põhjalikku tuge ja suunamist kogu programmi vältel, et saavutada teie soovitud muutused ja eesmärgid. See programm on ideaalne neile, kes soovivad süvitsi minna ja luua püsivaid muutusi oma elus ja karjääris.

Einike Aedmaa – transformatsiooni võimendaja

Einike Aedmaa, muutuste juht ja mentor, kelle kirg on luua keskkondi, mis aitavad inimestel ja ettevõtetel kasvada ning areneda. Minu töö on suunatud inimestele, kes otsivad viise oma sisemise potentsiaali avastamiseks ja ellu viimiseks. Kasutades oma rikkalikku kogemust haridus- ja ärivaldkonnas, pakun laia valikut teenuseid, mis toetavad nii isiklikku kui ka professionaalset arengut.

50+

Töö gruppidega

Einike on töötanud erinevate meeskondade ja gruppidega nii supervisioonide, koolituste kui mentorgruppide kujul nii enesearengu, hariduse kui ettevõtluse valdkondades.

100+

Individuaalklienti

Einike on toetanud alates aastast 2018 inimeste isiklikku- ja professionaalset arengut superviisori, coachi ja mentorina.

2000+ tundi

Virtuaalset sisu

Einike loob regulaarselt digitaalset sisu nii enesearengu- kui teadliku ettevõtluse teemadel.

10+

Retriiti & suursündmust

On korraldanud ja olnud esineja viimaste aastate jooksul erinevatel retriitidel ja festivalidel.

Einike Aedmaa -Sertifitseeritud coach ja superviisor, enesearengu treener, mentor, podcaster ning transformatiivsete ruumide looja.

Olen siin, et pakkuda sulle tuge ja inspiratsiooni igal sammul sinu teekonnal, aidates sul avastada uusi võimalusi nii isiklikus kui ka professionaalses elus.